Blog

Μείνετε ενημερωμένοι
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 14:21

Επιδοτήσεις: Η σημασία τους για την οικονομία

Οι επιδοτήσεις και τα προγράμματα ΕΣΠΑ έχουν διπλή σημασία στην ελληνική οικονομία.

Γραφεί ο Απόστολος Ελ. Χριστοδουλάκης

 

Από την μία υπάρχει το άμεσο όφελος που έχει μία επιχείρηση. Τα χρήματα της επιδότησης βοηθούν τον επιχειρηματία να υλοποιήσει ένα επενδυτικό σχέδιο, το οποίο βοηθά την οικονομία να αναπτυχθεί.

Από την άλλη υπάρχει το έμμεσο όφελος, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. Όταν ενδιαφερόμαστε να χρηματοδοτηθούμε, αρχίζουμε να ζητάμε προσφορές, να διαμορφώνουμε την ιδέα στο μυαλό μας, να φανταζόμαστε πως η ιδέα μας θα είναι επιτυχημένη. Όλα τα προηγούμενα ενισχύουν θετικά τις προσδοκίες μας και βελτιώνουν την ψυχολογία μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκεπτόμαστε θετικά και η οικονομική και κοινωνική μας συμπεριφορά να βελτιώνεται. Έτσι ενισχύεται η οικονομία και υποβοηθιέται η έξοδος από την ύφεση.

Εμείς στην «Χριστοδουλάκης Ελ. Απόστολος , Λογιστές-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων» βοηθάμε όσους μας επισκέπτονται να αντιληφθούν τα ουσιαστικά οφέλη από την ενίσχυσή τους μέσω ΕΣΠΑ και άλλων Επιχορηγήσεων.

Παράλληλα βοηθάμε στο να γίνουν αντιληπτές όλες οι εναλλακτικές που έχει κάποιος για να φτάσει στην οικονομική και κοινωνική ευημερία που επιθυμεί.

Εάν θέλετε να μάθετε εάν έχετε την δυνατότητα να χρηματοδοτηθείτε με εναλλακτικούς τρόπους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε άμεσα στο 210 5758594 ή να στείλετε μήνυμα στο info@christodoulakiscorp.gr ώστε να συναντηθούμε και να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα χρηματοδότησης από τα υφιστάμενα ή αναμενόμενα προγράμματα.

 

Με εκτίμηση,

Χριστοδουλάκης Ελ. Απόστολος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.